För elever

STARTSIDAN - men bla nyheter. Här kan du, din klass eller program publicera nyheter som kan intressera dels våra egna elever och personal samt externa besökare på vår webbsida.
OM SKOLAN - information om skolan. Ledningsdeklaration, Bessemerbiblioteket, våra certifierade utbildningar, hitta hit, våra idrottsutbildningar, informationsfilm, Likabehandling, UF och nyhetsarkivet.
VÅRA PROGRAM - varje program har en egen programsida där det står lite mer om programmet samt programmets poängplaner.
FÖR ELEVER - För att få en så bra arbetsmiljö som möjligt strävar vi efter att information på dessa undersidor följs av alla på skolan. Här hittar du information om busskort, frånvaro, prövning, ordningsregler, rutiner och trivselregler mm.
KONTAKT - Kontaktuppgifter och information om alla skolans kringresurser

Vi har även en skolportal/lärplattform EDWISElänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för elever och lärare. Som vårdnadshavare kan du också ta del av information om du har E-legitimation.

Vi hoppas att du som elev ska trivas på vår skola.

Sidansvarig: Birgitta Pettersson
Uppdaterad: 2017-08-15