Lärportal - Edlevo/ Unikum

I Sandvikens kommuns har vi Edlevo och Unikum som våra lärportaler. I Edlevo registeras främst närvaro/frånvaro och Unikum finns för dokumentation av lärande och utveckling.

• Viktigt att du som elev läser informationen från din lärare i kurs/grupprummen i Unikum samt tillhörande Team.

• Närvaron håller du koll på i Edlevo via Elevingången.

• I Unikum ska du som vårdnadshavare ta del av information kring ditt barns lärande, här hanteras även utvecklingssamtal samt den information som rör vårdnadshavare att skickas.

• Frånvaron hanteras i Edlevo.

• Viktigt att du som vårdnashavare uppdaterar din information på båda ställena med aktuell e-post och rätt mobilnummer osv.

• Mera information, inloggning och länkar till nedladdning av appar för vårdnadshavare finns på sandviken.se/lärpotal.

Länk: Information och inloggning för Vårdnadshavare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.