STUDENTAVSLUTNING FÖR ÅK3

Juni 2021

Studentavslutning för våra avgångselever kommer även detta år att se annorlunda ut än tidigare på grund av rådande omständigheter. Avslutningsdagen brukar vara en skoldag med festlig inramning där hela stan kan se och höra våra elevers glädje, men även i år kommer avslutningen att ske på skolan och skolans områden.

Mvh Eva Aronsson/Rektor

Information till anhöriga, föräldrar och vårdnadshavare som vill möta upp sin student.

• Parkering: Då vi behöver ytan runt skolan till utspring ber vi er att inte parkera vid eller i närheten av skolan.

• Ni får tidigast vara på plats 10 minuter före planerat utspring för er student.

• Max 4 st anhöriga/student får möta upp vid utspring som sker enligt medföljande schema. Avprickning kommer att ske.

• Alla klasser är fördelade utifrån ett tidsschema där ser eleverna vart de ska gå in och vilken lokal de ska vara i samt att anhöriga ser vart klassen springer ut.

• Hålltider för ankomst och utspring Pdf, 124.2 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 124.2 kB)
  • Kartblad för utspring Pdf, 163.2 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 163.2 kB)
    OBS! Viktigt att ALLA håller sina tider

Vänligen Skolledningen
    BESSEMERSKOLAN

Skolbalen? Mösspåtagning?
Student! Har du frågor kontakta studentkommittén direkt.